Biezpienam pievieno olas, sāli, cukuru, sodu un miltus. Miltus pievieno pakāpeniski un mīca, līdz iegūst rullējamu mīklu. Mīklu liek uz miltiem pārkaisītas virsmas, izrullē. Sagriež garenās sloksnēs, tad rombiņos.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.

Liek plācenīšus uz cepamā papīra vai ietaukotas veidnes un cep, līdz tie uzpūšas un ir zeltaini brūni.

Padoms: ja vēlas, pēc cepšanas plācenīšus liek katliņā vai pannā, pievieno sviestu, skābu krējumu, liek uz plīts un pavāra, ik pa laikam apmaisot, līdz mērce sāk burbuļot.

Lai labi garšo!

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!