10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
gab.Tomāti3 gab.Gurķi1 gab.Paprika1 gab.Sarkanais sīpols1 saujaMelnās olīvas, bez kauliņiem1 gab.paciņa fetas siers3 gab.Arbūzs, šķēles saujaBaziliks, svaigs
Sagatavošana
1
Tomātu sagriež 8 daiviņās, tad vēl šķērsām uz pusēm katru no tām.
2
Gurķi, ja bieza miza, nomizo, pārgriež gareniski uz pusēm, ja lielas sēklas, tās izņem ārā un katru pusīti sagriež ~1cm biezos gabalos.
3
Papriku sagriež nelielos gabaliņos. Arbūzam nogriež mizu (arbūzam jābūt stingram, nevis miltainam), izņem sēklas, sagriež gabaliņos
4
Sīpolu sagriež gredzenos, sieru sagriež palielos kubiņos.
5
Visas sastāvdaļas kārto traukā, pārkaisa ar bazilika lapiņām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit