Foto: DELFI
Kad nav laika šmorēt pie cepešplīts brangus ēdienus, bet vēlme ir pēc kaut kā viegli un ātri pagatavojama, tad pildīti lavaša rullīši būs tieši laikā, lai piepildītu izsalkušo punčus.
10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.lavašs260 gkrēmsiers250 gkrabju nūjiņas pēc garšasdilles pēc garšassīpolloki

Sagatavošana

1

Smalki jāsagriež dilles un sīpollociņi, bet kubiciņos – krabju nūjiņas.

2

Kad viss veikli sagriezts, lielo lavaša plāksni bagātīgi nosmērē ar krēmsieru, bet pēc tam pārkaisa krēmsiera masai virsū krabju nūjiņas, dilles un lociņus.

3

Lai lavaša plāksni būtu vieglāk tīt, to vajadzētu pārgriezt uz pusēm. Kad tas izdarīts, tad atliek abas lavaša plāksnes cieši sarullēt.

4

Katru pildīto lavaša lielo rullīti ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī līdz tam brīdim, kad plānots celt galdā ašās uzkodas.

Īsi pirms pasniegšanas rullīti sagriež palielos gabaliņos, jo, ja griezīs gabaliņus visai plānus, tad viss pildījums no lavaša iznāks laukā, kā arī pastāv iespēja, ka pati lavaša plāksne saplīsīs.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!