Foto: Shutterstock
Daudziem iecienīta kļuvusi tītara gaļa, kas nopērkama visdažādākajos veidos. Šai gaļā ir maz piesātināto tauku, tādēļ tai ir maiga, izsmalcināta garša. Ēdienkartes dažādošanai iesakām pagatavot sulīgas tītara gaļas karbonādēs.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 tītara fileja pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari3 ķiploka daiviņas2 olas milti panēšanai eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Tītara filejas gabalu sagriež plānākās šķēlēs – aptuveni pirksta platumā. Ķiplokus nomizo, izspiež caur ķiploku spiedi. Gaļas šķēles viegli izklapē ar gaļas āmuriņa plakano pusi, apkaisa ar sāli un pipariem, ierīvē ar ķiploku.

2

Sagatavo sakultu olu, miltus izber uz šķīvīša.

3

Pannā uzkarsē eļļu. Gaļas šķēli sākumā apviļā miltos, tad izmērcē olā un liek cepties uz sakarsētās pannas, cepot pāris minūtes no katras puses, līdz karbonādes ir zeltaini brūnas.

4

Pasniedz ar dārzeņu salātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!