50Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
raibās pupiņas1 gab.tomāts1 gab.kartupelis1 gab.ķiploks lauru lapas selerija rozmarīns pupumētra sāls malti melnie pipari olīveļļa svaigi pētersīļi
Sagatavošana
1
Pupiņas mērcē aukstā ūdenī pa nakti. Izmērcētās pupiņas vāra atsevišķi.
2
Bet otrā katlā vāra kopā vienu tomātu, pārgrieztu uz pusēm, vienu mizotu kartupeli, vienu veselu ķiploka galviņu un garšvielām - lauru lapām, seleriju, rozmarīnu un pupumētru.
3
Kad izvārījušās, pusi ūdens noliet nost, izmest garšvielas, ķiploku izspiest no mizām un kopā ar kartupeli un tomātu bez mizas samīcīt putriņā un kopā ar sāli un pipariem iejaukt pupās.
4
Var vēl kādu šļuku labas olīveļļas pieliet un pielikt svaigus pētersīļus.
5
Pasniedz kopā ar šķiņķī ietītām jūras ķemmītēm, bet domāju, ka var ēst tāpat vai pielikt kādu zaļu salātu vai ko tamlīdzīgu.
Iesūtīja: Babs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit