30Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 nelielas vārītas bietes1 saujamiežu putraimi3 kartupeļi2 sīpoli dārzeņu buljona kubiņš1 burkāns sāls cukurs2 ĒKtomātu pasta pēc garšaspipari2 lauru lapas3 sālīti gurķi120 mlgurķu sālījums3 ķiploka daiviņas
Sagatavošana
1
Liek katlā sarīvētus burkānus, noskalotus putraimus, tad salmiņos sagrieztus kartupeļus un sīpolus.
2
Pārlej ar ūdeni un vāra. Kad dārzeņi jau gandrīz mīksti, pievieno vārītas, sarīvētas bietes, tomātu pastu, dārzeņu buljona kubiņu, sāli, piparus, lauru lapas un mazliet cukura.
3
Kad zupa teju gatava, aptuveni piecas minūtes pirms vārīšanas beigām skābumam pievieno sasmalcinātus gurķus, gurķu sālījumu un nomizotus, caur spiedi izspiestus ķiplokus.
Pasniedz ar skābu krējumu un kapātiem zaļumiem.
Iesūtīja: snukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit