Foto: Vida Press
Vienkārša, dekoratīva un svaigi garda ideja launagam vai vieglām vakariņām - gliemežvāku formas makaronu salāti ar tunci un dārzeņiem. Labi garšo gan vēl silti, gan arī atdzisuši.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
20 gab.lielie gliemežvāku formas makaroni (lumaconi)225 gtuncis eļļā2 ĒKcitronu sula100 gkonservēta kukurūza1 paprika lociņi2 ĒKpētersīļi sāls, pipari

Sagatavošana

1

Gliemežvāku makaronus uzvāra atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma.

2

Nokāš, nosusina, liek salātu traukā un pārslaka ar 4 ēdamkarotēm eļļas no tunča un citronu sulu.

3

Pievieno saplucinātu tunci, konservēto kukurūzu, kubiņos sagrieztu papriku un smalki sagrieztiem lociņiem.

4

Bagātīgi pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem, sāli un pipariem. Pasniedz nekavējoties.

Ja vēlas, salātiem var pievienot ripiņās sagrieztu svaigo gurķi, kā arī uz pusēm sagrieztus ķirštomātus. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!