Foto: Shutterstock
Lieliski ziemas grauzdiņi ar garšīgajiem saulē kaltētajiem tomātiem, pikantajām fetas siera un olīvu drupatām. Burvīgs starteris nelielās viesībās.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 maizes šķēles olīveļļa (cepšanai)4 olīvas8 saulē kaltēti tomāti50 gfetas siers zaļumi

Sagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180°C.

2

Maizes šķēles apslacina ar dažiem pilieniem olīveļļas un grauzdē karstā cepeškrāsnī zeltaini brūnas, apmēram 10-15 minūtes.

3

Tikmēr, ja nepieciešams, iztīra olīvām kauliņus, pārgriež uz pusēm lielākos kaltētos tomātus, sadrupina fetas sieru.

4

Kad maizītes gatavas, uz tām liek tomātus, olīvu un fetas siera gabaliņus, grezno ar zaļumiņiem.

5

Pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!