Desiņas sagriež mazākos gabalos. Papriku, burkānus un kabaci sagriež smalkāk. Desiņas un dārzeņus sajauc kopā, pievieno mazliet olīveļļas un samaisa.

Uz oglēm uzkarsē pannu, apcep dārzeņus ar desiņām. Pievieno garšvielas, čili mērci un ķiploku sāli. Kad dārzeņi ir mīksti pievieno garneles un cep visu kopā, līdz garneles maina savu krāsu. Tad pievieno sasmalcinātus zaļumus un uzreiz pasniedz.

Lai labi garšo!

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!