1440Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgcūkgaļas kakla karbonāde2 sīpoli2 ķiploka daiviņas1 citrons1 citrona sula pētersīļi koriandrs sāls pipari
Sagatavošana
1
Sīpolus sagriež ripiņās, pievieno citrona šķēlītes un sulu. Pievieno sakapātus ķiplokus, zaļumus un pārējās garšvielas. Kakla karbonādi sagriež apmēram 2 cm biezās šķēlēs. Gaļu liek marinādē, kārtīgi samaisa un vienu diennakti vēsumā marinē.
2
Cep virs oglēm uz restītēm gatavu.
Pasniedz ar rīsiem, zaļumiem, marinētiem sīpoliem, tomātiem, gurķiem, dažāda veida salātiņiem, piemēram, korejiešu salātiem un biešu salātiņiem ar riekstiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit