Foto: Shutterstock
Kad gribas ko saldu un gaisīgu, tad īstā recepte - ievārījuma uzputenis.
15Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
3 gab.olu baltumi0.5 glāzebiezs ievārījums1 TKželatīns

Sagatavošana

1

Ja ēdienu pasniedz uzreiz, tad želatīns nav nepieciešams.

2

Olu baltumus puto, pievienojot pa karotei ievārījuma, kamēr masa kļūst stingra un nekrīt nost no putojamās slotiņas.

3

Ja masa par saldu, pielej citronu sulu.

4

Ja uzpūteni vēlas sagatavot jau laikus, tam putojot pievieno uzbriedinātu un izkausētu želatīnu.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!