Foto: DELFI
20. jūlijā notikušajā ''Borjomi'' piknikā ar savu iecienītāko burgera recepti padalījās arī Jana Duļevska, demonstrējot, ka visai gardi var pagatavot arī veģetārus burgerus.

Uz grila liek kliju maizītes, apgrauzdējot tās no abām pusēm. Lasi sagriež plānās šķēlītēs un liek grilēties blakus maizītēm.

Kad burgeru maizītes apgrauzdētas, tās noņem, uz vienas puses liek salātlapas, tomātu, gurķi vai papriku pēc izvēles.

Virsū smērē burgeru mērci un sāk kārtot uzgrilēto lasi. Tad pievieno nedaudz citrona sulas. Pa virsu kārto zilā siera šķēles, dilles, tomātus, gurķi vai papriku.

Vēl nedaudz uzsmērē mērci un uzliek otru kliju maizītes pusīti. Burgeru liek uz grila, lai siers nedaudz izkūst.

Kad siers izkusis, burgers ir gatavs pasniegšanai.

Foto: DELFI
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!