40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 gab.kabači (mazi)1 gab.sīpols0.5 gab.selerijas kāts100 gkausētais siers dilles1 ĒKeļļa sāls vārītas olas dzeltenums baziliks
Sagatavošana
1
Nomazgā un sagriež kabačus kubiciņos.
2
Tā kā tie vēl jauni, tad mizu nost nemizo. Ieliek katliņā un pārlej ūdeni (tā, lai ūdens tikai nosedz kabačus, savādāk zupa būs par šķidru). Sautē uz lēnas uguns 10-15 minūtes.
3
Kamēr kabači sautējas, smalki sagriež sīpolu un selerijas kātu.
4
Apcep tos eļļā un liek klāt kabačiem. Kad kabači paliek mīksti, visu sablendē, pievienojot smalki sagrieztas dilles.
5
Pievieno puspaciņu kausētā siera (es ņēmu ar sēņu garšu) un uzvāra līdz pirmajam burbulim. Pievieno sāli, cik nu kuram garšo. Rotā ar zaļumiem vai, piemēram, drupinātu vārītas olas dzeltenumu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit