Foto: Shutterstock
Kabaču krēmzupa - 15 minūtes un cel galdā!

Sagatavo dārzeņus: kabaci nomizo un sarīvē uz vidēji rupjas rīves. Pētersīļus, dilles un baziliku smalki sakapā.

Vāri zupu: Sarīvētos kabačus katliņā pārlej ar pusglāzi ūdens, pievieno 3 ēdamkarotes eļļas. Vāra uz vidējas liesmas 3 minūtes. Pievieno sasmalcinātos garšaugus un pienu.

Kad piens uzvārījies, pievieno sāli pēc garšas un 2 ēdamkarotes pienā izšķīdinātu miltu. Pa reizei apmaisot, vāra vēl 2 minūtes.

Pasniedz karstu vai atdzesētu, pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!