Sagatavo dārzeņus: kabaci nomizo un sarīvē uz vidēji rupjas rīves. Pētersīļus, dilles un baziliku smalki sakapā.
Vāri zupu: Sarīvētos kabačus katliņā pārlej ar pusglāzi ūdens, pievieno 3 ēdamkarotes eļļas. Vāra uz vidējas liesmas 3 minūtes. Pievieno sasmalcinātos garšaugus un pienu.
Kad piens uzvārījies, pievieno sāli pēc garšas un 2 ēdamkarotes pienā izšķīdinātu miltu. Pa reizei apmaisot, vāra vēl 2 minūtes.
Pasniedz karstu vai atdzesētu, pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit