Foto: Shutterstock
Kafijas krēms no šķīstošās kafijas brīvdienām vai ciemiņu gaidot.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 ĒKželatīns1 paciņa saldais krējums1 TKšķīstošā kafija1.5 TKūdens2 ĒKcukurs

Sagatavošana

1

Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni un atstāj uzbriest.

2

Saputo saldo krējumu ar cukuru. Kafijas (pulveri) aplej ar ½ TK verdoša ūdens -sanāk stipra kafija. Kafiju ieputo putukrējumā.

3

Ūdens peldē izkausē želatīnu, pielej klāt, kārtīgi samaisa vai saputo. Lej trauciņos un ledusskapī sarecina.

Iesūtīja: Vizmiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!