Foto: Shutterstock
Savu ideālo tomātu mērces recepti iesaka 10 gadus vecā Anna Lanska. "Manas receptes ir pārbaudītas mājās vecāku klātbūtnē un tās ir ideālas. Lai labi garšo," novēl Anna.
10Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

svaigi tomāti saldais krējums Tobasco

Sagatavošana

1

Uzkarsē pannu un ber tajā smalki sagrieztus tomātus.

2

Pievieno tobasko mērci - daudzums atkarīgs no tā, cik ass ēdiens patīk. Trīs pilieni, ja vēlies asāku, 1-2, ja ne tik asu.

3

Kad tomāti ar tobasko karsējušies 2-3 minūtes, pievieno saldo krējumu, visu samaisa un karsē vēl dažas minūtes, līdz mērce sāk burbuļot.

Gatavs!

Pasniedz ar makaroniem vai rīsiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!