Foto: Shutterstock
Piecminūšu deserts ar kraukšķīgu musli, jogurtu un saldeno hurmu. Ja desertu vēlies treknāku, tad jogurta vietā vari izmantot putukrējumu.
5Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
250 gmuslis250 gbezpiedevu jogurts2 hurmas2 ĒKmedus

Sagatavošana

1

Sagatavo divas lielas glāzes vai deserta trauciņus. Hurmas sagriez smalkos gabaliņos.

2

Vispirms glāzes pamatnē saber nedaudz musli maisījumu. Tam virsū uzber hurmas gabaliņus, aplej ar nedaudz medu, bet šai kārtai virsū liec jogurtu. Pēc tam atkārto – virs jogurta liec musli, tad hurmu, mazliet medu un beigās jogurtu, līdz trauks gandrīz pilns.

3

Deserta augšā saliec skaistus hurmas gabaliņus, pavisam nedaudz uzpilini šķidru medu un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!