Kartupeļu klimpas ar ķilavmaizi - bērnības garša par visiem 100%.
Sarīvē kombainā kartupeļus, un ne jau uz tās smalkākās rīves, bet gan skaidiņās, tad nospiež sulu, piemīca klāt vārītos kartupeļus, sāli un mazliet parastos miltus. 

Pašās beigās piemīca vēl kartupeļu cieti, kas nostājusies no rīvētajiem kartupeļiem. 

Tad to masu ļoti cītīgi izmīca un taisa apaļas lodītes, kā frikadeles zupai. 

Katlā uzvāra ūdeni, piemet sāli un liek klimpas vārīties. Kad visas uzpeld, tad lej klāt treknu pienu un atkal uzvāra. 

Klāt pieēd rupju maizi ar ķilavām. 

Ticat man....bērnības garša garantēta par visiem 100%.

Iesūtīja: ciksite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!