Foto: Shutterstock
Kartupeļu kroketes no vakardienas pāri palikušajiem kartupeļiem.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vārīti kartupeļi ķiploka daiviņas skābs krējums ola kurkuma rīvmaize vegeta sīpols eļļa

Sagatavošana

1

Kartupeļus samaļ kopā ar sīpolu un ķiploku. Pieliek olu, 2 ĒK skāba krējuma. Pieber mazliet kurkumu un "Vegetu".

2

Visu samaisa (vislabāk ar rokām) uztaisa mazas plakanas desiņas-apviļā rīvmaizē un cep eļļā, līdz brūnas.

3

Ēd siltas kopā ar salātiem un (vai) kotletēm, karbonādi.

Iesūtīja: Ligita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!