Sajauc visas sastāvdaļas bļodā un samīca gludu mīklu.

No mīklas veido apaļus, vismaz 1,5 cm biezus plāceņus.

Plācenīšus cep uz pannas sviestā vai eļļā, vai arī liek uz plāts un cep cepeškrāsnī 220 grādos, līdz viena puse kļuvusi zeltaini brūna, tad apgriež un cep, līdz otra puse arī zeltaina.

Pasniedz ar skābo krējumu, jogurta mērci un svaigiem zaļumiem.

Iesūtīja: Dace

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!