Foto: Shutterstock
Kefīra krēms - ļoti gards, īpaši, ja pasniedz ar dzērveņu ķīseli.
20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 lkefīrs ĒKcukurs1.5 TKkakao20 gželatīns

Sagatavošana

1

Želatīnu uzbriedina. Kakao izšķīdina ar nedaudz karsta ūdens. Bļodā ielej kefīru, pievieno cukuru un labi izmaisa, kamēr cukurs ir izkusis. Pievieno kakao, izkausēto želatīnu.

2

Lej formā, liek ledusskapī, lai sastingst.

3

Pasniedz ar dzērveņu ķīseli.

Iesūtīja: lilija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!