Koča jeb ķūķis - grūbu putra ar žāvētu speķi un sīpoliem.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
300 ggrūbas200 gžāvēts speķis2 gab.sīpoli2 lūdens vai buljons sāls

Sagatavošana

1

Speķi ar sīpoliem sagriež gabaliņos un apcep uz pannas.

2

Pannu liek uz uguns un uzkarsē. Uz pannas uzber grūbas un maisot apgrauzdē zeltaini brūnas.

3

Katliņā, kuru var likt cepeškrāsnī, ieber vienu kārtu grūbu, uzliek smalki sagrieztu un ar sīpoliem apceptu speķi, atkal grūbas un speķi, nobeidz ar grūbām.

4

Visu pārlej ar karstu sālsūdeni vai buljonu un cep bez maisīšanas maizes krāsnī vai cepeškrāsnī, pēc vajadzības lejot šķidrumu klāt.

Gatavai kočai jābūt irdenai un pilnīgi sausai.

Iesūtīja: Absente

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!