Foto: Vida Press
Dzīvespriecīgi un koši, šie cepumiņi piešķirs krāsas tavai ikdienai. Turklāt tie, pateicoties gaisīgajām rīsu pārslām, burtiski kūst uz mēles.
30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

275 gsviests300 gcukurs10 mlvaniļas esence2 gab.olas340 gkviešu milti155 gkokosriekstu skaidiņas200 gauzu pārslas5 gkanēlis5 gcepamais pulveris šķipsnasāls500 mluzpūstie rīsi vai brokastu pārslas šokolādes granulas, dekorēšanai

Sagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru un ietauko papīru ar nelielu daudzumu sviesta.

2

Sajauc cukuru, mīkstu sviestu, vaniļas esenci un puto, līdz masa ir gaisīga.

3

Pakāpeniski pievieno un iemaisa pārējās sastāvdaļas. Pēdējos mīklā iecilā uzpūstos rīsu graudus.

4

Saveļ masu nelielās bumbiņās, izklaidus liek veidnē un ar dakšu saplacina bumbiņas. Dekorē ar krāsainajām granulām.

5

Liek krāsnī uz 12-15 minūtēm, tad izņem un atdzesē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!