Foto: Publicitātes foto
Vienkārša cepta bute ir visgaršīgākā, to praktiski nav iespējams sabojāt (ja vienīgi pārcepot)!
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 butes4 TKSanta Maria piedeva zivij ar citronu eļļa cepšanai4 zaļie čili pipari ČATNIJAM:200 gdzērvenes50 gcukurs1 vidēji liels sīpols1 TKSanta Maria Provansas garšaugi

Sagatavošana

1

Liek veselus piparus krāsnī un cep aptuveni 20 minūtes.

2

Notīra butes un apcep zeltaini brūnas no abām pusēm.

3

Pārkaisa zivis ar piedevu un liek krāsnī. Dažas minūtes cep krāsnī 180°C temperatūrā.

4

Gatavo čatniju:

5

Nomizo un sakapā sīpolu un cep eļļā līdz al dente gatavībai.

6

Pievieno dzērvenes, cukuru un sāli un sautē uz mazas uguns aptuveni 30 minūtes. Ļauj atdzist un pievieno Provansas garšaugus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!