Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojams un vienkāršs saldais ēdiens rabarberu sezonas atklāšanai. Krāsnī cepti, rabarberi būs ļoti garšīgi, bet kopā ar aukstu saldējumu izkusīs mutē.
30Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 grabarberi100 gcukurs1 lplombīra saldējums

Sagatavošana

1

Rabarberus nomazgā un sagriež pirksta garuma gabaliņos. Liek cepamtraukā un pārkaisa ar cukuru. Kārtīgi apmaisa.

2

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C. Cepamtraukam ar rabarberiem uzliek virsū folija sloksni un liek krāsnī cepties aptuveni 15 minūtes. Pēc tam noņem foliju, rabarberus apmaisa un pacep krāsnī vēl piecas minūtes.

3

Kad rabarberi mīksti, bet ne izšķīduši, tos izņem no krāsns. Saliek uz šķīvīšiem un pasniedz ar lielām saldējuma bumbām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!