Foto: Shutterstock
Saldo kartupeļu piedeva gaļas ēdieniem vai salātiem. Tie būs īpaši aromātiski, pateicoties pievienotajam kanēlim un medum.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 saldie kartupeļi3 ĒKolīveļļa3 ĒKmedus2 TKkanēlis pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.

2

Saldos kartupeļus jeb batātes nomizo un sagriež kubiņos. Tos izkārto uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru. Kartupeļus apslaka ar eļļu, tad medu. Visu apkaisa ar kanēli, sāli un pipariem.

3

Kartupeļu gabaliņus nedaudz apmaisa, lai tie kārtīgi apviļātos. Tad liek krāsnī un cep 25–30 minūtes, līdz tie ir mīksti un zeltaini.

Gatavos saldo kartupeļu gabaliņus izņem no krāsns, pārliec servējamā traukā un pasniedz. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!