30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 glāzeskartupeļu biezputra2 gab.olas3 ĒKmilti3 ĒKsiers, rīvēts pēc garšassāls šķipsnaķimenes rapšu eļļa, cepšanai saujarīvmaize
Sagatavošana
1
Katliņā uzkarsē eļļu. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem un sakuļ ar dakšu. Bļodiņā ieber rīvmazi.
2
Olu dzeltenumus sajauc ar kartupeļu biezputru, sāli, rīvētu sieru, miltiem, ķimenēm un veido apaļas bumbiņas.
3
Katru kroketi apviļā no sākuma olu baltumā, tad rīvmaizē un cep eļļā, līdz tās kļūst zeltainas.
4
Bumbiņas izņem no eļļas ar putu karoti un nosusina lieko eļļu, uzliekot uz papīra dvieļa.
Pasniedz ar dārzeņiem un Tzatziki mērci (recepti meklē šeit).
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit