Foto: Shutterstock
Mencas – puravu sacepumu pasniedz ar kartupeļu biezeni un svaigu drāzeņu salātiem.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
500 gmencas fileja1 puravs1 TKsāls0.25 TKmelnie pipari200 gsaldais krējums1 TKkaltēts estragons40 grīvēts siers2 olas

Sagatavošana

1

Zivi sagriež apmēram 2 cm biezās, iegarenās šķēlītēs. Puravu noskalo un sagriež gabaliņos, izklāj cepamajā traukā. Virs puraviem cieši vienu pie otra sakārto zivs gabaliņus. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

2

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.

3

Samaisa krējumu ar sasmalcinātu estragonu, maisījumu pārlej zivīm. Pārkaisa sacepumu ar rīvētu sieru un visu pārklāj ar labi sakultām olām. Cep sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20–25 minūtes.

Pasniedz ar kartupeļu biezeni un svaigu dārzeņu salātiem.

Iesūtīja: Lauksaimnieks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!