Foto: Shutterstock
Pēcsvētku dienā, protams, var ēst visus pārpalikumus no svētku galda, bet tad, ja viss jau noēsts vai nekas no esošā nekārojas, pamatīgi pabaros un enerģiju atgriezīs šī biezzupa.
180Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

liellopa kakla karbonāde sīpoli tomāti (daļu var likt konservētos tomātus) zaļumi (pētersīļi, kindza, dilles, loki) pēc garšassāls pēc garšasčili ūdens vai buljons skābs krējums

Sagatavošana

1

Katlā liek liellopa mazākos gabalos sagrieztu liellopa gaļu, ripās sagrieztus sīpolus un tomātus. Visam vajadzētu būt vienādās proporcijās – 1:1:1.

2

To visu pārkaisa ar daudz zaļumiem, sāli un sakapātu čili. Liek katlam vāku un uz mazas liesmas sutini 2-2,5 stundas.

3

Pēc tam, kad gaļa jau mīksta un gatava, pēc garšas pievieno buljonu vai ūdeni un vēl pakarsē, bet var ēst arī tāpat kā kreptīgu biezzupu.

Pasniedz karstu ar skābu krējumu un maizes riecienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!