Foto: Shutterstock
Ziemas krājumiem gardie Latgales salāti ar graudu sinepēm.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 kggurķi0.5 kgsīpoli100 ggraudu sinepes1.5 ĒKsāls1.5 ĒKcukurs5 ĒKetiķa eļļa

Sagatavošana

1

Ripiņās sagrieztus gurķus sajauc ar ripiņās sagrieztiem sīpoliem, pievieno garšvielas (izņemot eļļu). Atstāj uz 12 stundām ievilkties.

2
3

Liek burkās, pārpalikušo sulu izkāš, lej burkās,pasterizē 80*C.

4

Pēc karsēšanas katrā burkā ielej pa ēdamkarotei eļļas, aizvāko.

Iesūtīja: dafne26

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!