Lavašs, sapildīts ar lasi, ceptu olu un siera gabaliņiem, būs ideāla maltīte līdzņemšanai vai pasniegšanai viesiem. Pievieno sastāvdaļām pašgatavotu humusu, lai padarītu maltīti vēl īpašāku.

Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā bloga Divi10.com autores Monika un Justīne.

30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 lavašs4 šķēlessvaigs lasis1 ola siers, piemēram, "Trikata" Emmental Light150 gkonservēti turku zirņi1 ķiploka daiviņa2 ĒKsvaiga citrona sula2 ĒKolīveļļa0.5 TKtahini pasta, ja pieejama pēc garšassāls pēc garšaspipari spināti vai citi lapu salāti

Sagatavošana

1

Gatavo humusu – blenderī sablendē turku zirņus ar ķiploku, citrona sulu, eļļu, tahini pastu un garšvielām.

2

Uz pannas no abām pusēm apcep olu, atdzesē.

3

Izklāj lavašu, pārgriez uz pusēm un noklāj ar humusu.

4

Virsū kārto spinātus, lasi, olu un sieru.

5

Pildīto lavašu satin rullītī un ļauj ievilkties vismaz pusstundu pirms ēšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!