Foto: Shutterstock
Lavašs ar vistas - ananāsu pildījumu ātrajām uzkodām.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
3 šķēleskonservēti ananāsi0.5 gab.tomāts1 gab.žāvēta vai kūpināta vistas fileja1 gab.zariņš dilles1 gab.paciņa kausētā siera "Dzintars" majonēze lavašs

Sagatavošana

1

Lavašu iztin uz galda. Pārziež kausēto sieru. Pa vidu izklāj vienu strīpu plānās šķēlēs sagrieztu vistu, tomātus. Pārkaisa dilles.

2

Vienu kārtu salmiņos sagrieztu ananāsu un nedaudz majonēzes pārziež.

3

Lavašu satin, ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī ievilkties.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!