15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gvārītas zaļās lēcas250 gķirštomāti1 liels sarkanais sīpols150 gspināti saujapētersīļi3 ĒKolīveļļa3 ĒKbaltvīna etiķis pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
Sagatavošana
1
Iepriekš izvārītas zaļās lēcas saber salātu bļodā. Pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, spinātu lapas, ripiņās sagrieztu sarkano sīpolu, sakapātus pētersīļus un visu apmaisa.
2
Nelielā bļodiņā kārtīgi samaisa olīveļļu ar baltvīna etiķi. Pēc tam mērci pārlej salātiem, tos kārtīgi apmaisa.
3
Pirms pasniegšanas pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit