Foto: Shutterstock
Mīkstu zaļo lēcu salāti ar svaigiem ķirštomātiem, svaigām spinātu lapām un kraukšķīgu sarkano sīpolu. Vienkārša un ātri pagatavojama maltīte veģetārām pusdienām vai piedeva vakariņām.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gvārītas zaļās lēcas250 gķirštomāti1 liels sarkanais sīpols150 gspināti saujapētersīļi3 ĒKolīveļļa3 ĒKbaltvīna etiķis pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari

Sagatavošana

1

Iepriekš izvārītas zaļās lēcas saber salātu bļodā. Pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, spinātu lapas, ripiņās sagrieztu sarkano sīpolu, sakapātus pētersīļus un visu apmaisa.

2

Nelielā bļodiņā kārtīgi samaisa olīveļļu ar baltvīna etiķi. Pēc tam mērci pārlej salātiem, tos kārtīgi apmaisa.

3

Pirms pasniegšanas pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!