Foto: Shutterstock
Omletes var būt arī tādas – gatavotas mafinu pannā. Paprika, šķiņķis un baziliks piešķirs krāsainajām omletītēm īpaši lielisku garšu.
25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

6 olas1 TKmilti50 mlpiens pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšassvaigs baziliks1 gab.vidēji liela paprika3 šķēlesšķiņķis eļļa

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni uzsilda līdz 180 grādiem. Sagatavo mafinu pannu, kuru iesmērē ar olīveļļu.

2

Sagriež palielos gabaliņos papriku un šķiņķi (var izmantot arī cīsiņus vai desu). Bazilikam atdala lapiņas.

3

Citā traukā sakuļ olas. Pievieno tām sāli un piparus, miltus. Ja omleti gribas gaisīgāku, olām pielej klāt nedaudz piena.

4

Dārzeņus un baziliku vienmērīgi sadala visos mafinu pannas nodalījumos.

5

Olu maisījumu lej mafinu pannas nodalījumos, sadalot to vienmērīgi.

6

Cep cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes. Kad omletes gatavas, pannai atļauj atdzist dažas minūtes, pirms porcijas ņem laukā.

7

Pasniedz ar kečupu vai tzatziki mērci.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!