Klāt vasara - skaistākais ogu laiks! Izmanto sava dārza veltes šai kūkā, kas ir arī veselīga, ne tikai garda, jo drumstalu pagatavošanai izmantotas mandeles.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
PAMATNEI:500 gsaldētas vai svaigas ogas100 gRimi cukurs DRUMSTALĀM:100 gRimi sviests100 gmilti100 gmandeļu milti vai saberzti mandeļrieksti100 gpūdercukurs šķipsnasāls PASNIEGŠANAI:4 gab.Selection by Rimi saldējums, bumbas

Sagatavošana

1

Gatavo drumstalas – sajauc sviestu ar miltiem, mandeļu miltiem, pūdercukuru un šķipsniņu sāls.

2

Masu atdzesē ledusskapī līdz sviests sastingst.

3

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180° C, izvēlies formu kūkas pamatnei un tajā ieber ar cukuru sajauktas, saldētas vai svaigas ogas.

4

Pārkaisi sagatavotās drumstalas un cep 20 līdz 30 minūtes, līdz drumstalas kļuvušas zeltainas.

5

Kūku pasniedz siltu, trauciņos kopā ar saldējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!