Foto: Shutterstock
Kā saglabāt gailenes ziemai? Tās var apcept un sasaldēt, sasaldēt svaigas vai arī, kā šajā receptē, - marinēt!
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 lūdens3 gab.lauru lapas5 gab.melnie pipari2 gab.krustnagliņas2 gab.smaržīgie pipari50 gsāls2 ĒKcukurs1 TKetiķas esence gailenes

Sagatavošana

1

Gailenes pavāra nedaudz ūdenī.

2

Notecina sietā.

3

Visas marinādes sastāvdaļas liek katliņā, pievieno gailenes un vāra līdz pirmajam burbulim un lej burkās.

Var ēst tāpat vai pievienot salātiem.

Iesūtīja:
Rairita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!