Sastāvdaļas
Sagatavošana
Sarkanos kāpostus un sīpolus liek lielā bļodā, pārber ar sāli un kārtīgi samaisa. Bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz nakti.
Etiķi lej uz pannas, pievieno garšvielas un maisījumu uzvāra. Pannu noņem no uguns un iemaisa cukuru. Noliek malā, lai atdziest.
Kāpostu un sīpolu masu liek caurdurī vai sietā un noskalo zem tekoša ūdens, lai atbrīvotos no liekā sāls. Notecina lieko ūdeni un vajadzības gadījumā nosusina ar virtuves dvieli.
Dārzeņus liek burkās, piepresē un maisījumu pārlej ar sagatavoto marinādi. Skatās, lai katrā burkā būtu pa kādai no visām garšvielām un lai dārzeņi būtu pilnībā nosegti ar marinādi.
Burkas aizvāko un liek vēsā vietā. Var lietot pēc 2 nedēļām. Vēsā un tumšā vietā var uzglabāt līdz pat 3 mēnešiem. Attaisītās burkas jāuzglabā ledusskapī.