Foto: Shutterstock
Marinēts ķirbis ar kanēli - ēšanai uzreiz un glabāšanai ziemai.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gnomizots gabaliņos sagriezts ķirbis1 glāzeūdens1 glāzecukurs4 ĒKetiķis kanēļa standziņa un/vai citrona miziņu un/vai krustnagliņas

Sagatavošana

1

Uzvāri ūdeni ar cukuru, pievieno garšvielas un etiķi, pārlej karsto marinādi ķirbjiem.

2

Pēc atdzišanas sīrupu nolej, vēreiz uzvāri, pievieno ķirbjus un lēni vāri, līdz ķirbji kļūst caurspīdīgi.

3

Ja nav plānots visu apēst tūlīt, bet likt burciņās un glabāt, kanēļa miziņu un krustnagliņas izņem.

Iesūtīja: Alma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!