Foto: Privātais arhīvs
Klasiska biezpienmaize Mārupes gaumē ar rozīnēm. Būs ļoti garda tāpat vai pasniegta ar siltu ķīseli.
110Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
1500 gbiezpiens (9%)150 grozīnes5 olas7 ĒKmanna7 ĒKskābais krējums230 gcukurs1 TKvaniļas cukurs1 TKsāls

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.

2

Biezpienu izmaļ gaļas mašīnā, rozīnes applaucē verdošā ūdenī un visas sastāvdaļas labi samaisa ar miksera palīdzību.

3

Gatavo masu ielej apaļajā kūkas vai citā formā un cep aptuveni 80–90 minūtes.

4

Pēc tam ļauj biezpienmaizei atdzist un ņem ārā no formas.

Iesūtīja: Brat2

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!