110Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
1500 gbiezpiens (9%)150 grozīnes5 olas7 ĒKmanna7 ĒKskābais krējums230 gcukurs1 TKvaniļas cukurs1 TKsāls
Sagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
2
Biezpienu izmaļ gaļas mašīnā, rozīnes applaucē verdošā ūdenī un visas sastāvdaļas labi samaisa ar miksera palīdzību.
3
Gatavo masu ielej apaļajā kūkas vai citā formā un cep aptuveni 80–90 minūtes.
4
Pēc tam ļauj biezpienmaizei atdzist un ņem ārā no formas.
Iesūtīja: Brat2
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit