Foto: Shutterstock
Maskavas borščs pusdienu maltītei.
270Minūtes
17Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
300 gliellopa kauli75 gžāvēti kauli1 lūdens250 gceptas vai vārītas bietes150 gsvaigi kāposti1 gab.burkāns1 gab.sīpols1 gab.pētersīļa vai seleriju saknes (neliels gabaliņš)100 gcepta vai vārīta gaļa50 gšķiņķis (liess)2 gab.cīsiņi2 ĒKtomātu pasta sāls malti melnie pipari1 gab.lauru lapa cukurs etiķis

Sagatavošana

1

Kaulus aplej ar aukstu ūdeni un liek vārīties, var pievienot arī gaļas mīkstumu.

2

Vāra uz lēnas uguns 3 – 4 stundas, tad izkāš.

3

Bietes nomizo, sarīvē vai sagriež salmiņos, pievieno buljonam.

4

Pētersīļa sakni, burkānus, sīpolus notīra, sarīvē vai smalki sagriež un sautē no buljona noņemtajos taukos un tomātu pastā.

5

Visus produktus un garšvielas pievieno buljonam un ātri uzvāra.

6

Gatavai zupai piegriež sagrieztu gaļu, šķiņķi un cīsiņus.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!