Foto: Shutterstock
Viekārši gatavojamie mazsālītie gurķi mājas gaumē.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 lūdens1 ĒKcukurs2 ĒKsāls upeņu lapas ķiršu lapas dilles ķiploki

Sagatavošana

1

Uzvāra marinādi uz 1 l ūdens ņemot 1 ĒK cukuru, 2 ĒK sāli.

2

Ņem mazos, grubuļainos gurķīšus no dārza, nomazgā, nogriež galus.

3

Kārto traukā pamīšus ar upeņu lapām, ķiršu lapām, dillēm, ķiplokiem.

4

Verdošu marinādi lej uz gurķiem, noslogo.

5

Ēdami pēc 12 stundām, bet vislabākie pēc 24.

Iesūtīja: Sam

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!