Foto: Shutterstock
Medus kūka ar iebiezinātā piena krēmu - vienkārši fantastiska.
100Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 14
2 TKsoda2 ĒKmedus2 gab.olas1 glāzescukurs60 gmargarīns500 gmilti KRĒMAM:200 gsviests100 gmargarīns1 gab.bundžiņa vārīta iebiezinātā piena

Sagatavošana

1

Medu, olas, cukuru un margarīnu sakuļ. Tad šo masu liek ūdens peldē un 5 minūtes maisa.

2

Pēc tam, pieliek 2 tējkarotes sodas un turpina 2 minūtes maisīt.

3

Noņemot mīklu no ūdens peldes, pieber klāt miltus un samaisa.

4

Iegūto mīklu sadala 8 daļās un plānā kārtiņā izveltnē.

5

Starp kārtām smērē krēmu.

6

To liek sakarsētā krāsnī ~ 180-200 grādos uz kādām 5 minūtēm. Kamēr izrullē kārtiņu, ir jau izcepusies iepriekšējā.

* pašu mīklu taisīju kādas minūtes 25-30. Tā kā ar mīklas veltnēšanu man galīgi neiet, saucu talkā vīru. Tad nu pa abiem mēs tās kārtas izcepām.

Iesūtīja: Lāčukiņš

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!