Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Gardais brokastu muslis, kas noturēts iemirkt uz nakti un pasniegts ar augļiem un ogām. Šis veselīgais brokastu ēdiens ir šveiciešu ārsta un uztura speciālista Maksimiliāna Birhera-Bennera (Maximilian Bircher-Benner) izgudrojums, radīts 20. gadsimta sākumā, un šādas brokastis viņš pasniedzis saviem pacientiem Cīrihes sanatorijā.

Pats ārsts kvēli uzskatījis, ka tieši auzu pārslām pievienotie augļi, kā arī regulāra dārzeņu ēšana, izdziedējusi viņu no dzeltenās kaites. Lai vai kā, šī noteikti ir maltīte, kuru vērts pamēģināt!

10Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 ābols1 citrona sula250 gauzu pārslu muslis200 ggrieķu jogurts100 mlpiens svaigi augļi un ogas (piemēram, mellenes, avenes, apelsīni, banāni)

Sagatavošana

1

Ābolu nomizo un iztīra tā serdi, pēc tam sarīvē. Sarīvēto ābolu pēc tam sajauc ar svaigi izspiestu viena citrona sulu.

2

Pievieno musli (to var pagatavot pēc šīs receptes), grieķu jogurtu un pienu. Visu kārtīgi apmaisa.

Musli pasniedz uzreiz, kopā ar svaigiem augļiem un ogām. Taču musli, kamēr tam vēl nav pievienoti augļi un ogas, var noturēt kādu brīdi ledusskapī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!