Foto: Shutterstock
Absolūti vienkāršs un gards veids, kā notiesāt sārtās meža zemenes. Vajadzēs vien ogas, skābo krējumu un mazliet cukura saldumam.
10Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gmeža zemenes400 mlskābais krējums5 ĒKpūdercukurs

Sagatavošana

1

Zemenes saber bļodiņā un ar dakšiņu saspaida.

2

Pievieno skābo krējumu un pūdercukuru. Visu kārtīgi samaisa, līdz iegūts vienmērīgs krēms.

3

Pasniedz bļodiņās, dekorējot ar meža zemenēm.

"Tasty" padoms: ja desertu gribas sātīgāku, tam var pievienot arī nedaudz svaiga biezpiena.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!