15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.svaigs fenhelis100 gzemenes50 mlbalzamiko etiķis50 mlDansukker Zeltainais cukura sīrups šķipsniņa sāls600 gmocarella siers ķirštomāti un salātu lapas pasniegšanai
Sagatavošana
1
Fenheli noskalo un sīki sagriež. Zemenes kopā ar balzamiko, sīrupu, sāli sablendē.
2
Fenheli sajauc ar mērci un pasniedz ar mocarella sieru.
3
Kārto šķīvī kopā ar sīkām salātu lapiņām, ķiršu tomātiņiem un valriekstu pusītēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit