Foto: Publicitātes foto
Garda zemeņu sezonas recepte no Dansukker Zemeņu ēdienu meistarklases kopā ar Lauri Aleksejevu (restorāns "36.līnija").
15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.svaigs fenhelis100 gzemenes50 mlbalzamiko etiķis50 mlDansukker Zeltainais cukura sīrups šķipsniņa sāls600 gmocarella siers ķirštomāti un salātu lapas pasniegšanai

Sagatavošana

1

Fenheli noskalo un sīki sagriež. Zemenes kopā ar balzamiko, sīrupu, sāli sablendē.

2

Fenheli sajauc ar mērci un pasniedz ar mocarella sieru.

3

Kārto šķīvī kopā ar sīkām salātu lapiņām, ķiršu tomātiņiem un valriekstu pusītēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!