Foto: Shutterstock
Maiga fileja, sulīgi un kraukšķīgi dārzeņi, gardas nūdeles – ko vēl vairāk vajag sātīgai maltītei?
45Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.sarkanā paprika2 gab.nelieli sīpoli100 gcukurzirņu pākstis200 gcūkgaļas fileja2 gab.ķiploka daivas1 TKsarīvēta ingvera sakne100 gsojas dzinumi6 ĒKolīveļļa200 golu nūdeles pēc garšassāls50 mlvistas buljons4 ĒKsojas mērce1 gab.halapenjo

Sagatavošana

1

Papriku un sīpolus sagriez salmiņos, cukurzirņus un sojas dzinumus noskalo ar aukstu ūdeni, ķiploku smalki sakapā.

2

Nosusini papīra salvetēs gaļu, gareniski pārgriez katru šķēli uz pusēm un tad šķērsām šķiedrām sagriez strēmeles.

3

Uzvāri sālsūdeni un liec vārīties olu nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma, līdz nūdeles ir mīkstas. Izvārījušās nūdeles nokās caurdurī un atstāj tur, lai notek liekais šķidrums. Pēc tam nūdeles samaisa ar ēdamkaroti eļļas.

4

Vokpannā sakarsē eļļu un uz straujas uguns apcep gaļas strēmeles, līdz tās apbrūnējušas. Gaļu izņem no pannas.

5

Atkal sakarsē vokpannu un uz lielas uguns trīs minūtes cep dārzeņus, ik pa brīdim tos apmaisot. Tad pievieno gaļu, pielej buljonu, sojas mērci un maisot uzkarsē. Pēc garšas beigās pievieno sāli, piparus.

6

Noslēgumā dārzeņos un gaļā iemaisi olu nūdeles vai arī pasniedz tās uz šķīvja un virsū lej mērci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!