Foto: Shutterstock
Saldais maizes un olu pudiņš ļoti gards ar augļu mērci.
90Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gbaltmaize400 mlpiens150 gcukurs20 grīvmaize4 gab.olas50 gpūdercukurs citrona miziņa vaniļa

Sagatavošana

1

Maizi sarīvē vai saplucina gabalos, aplej ar vārošu pienu un ļauj ievilkties 1 stundu.

2

Pieliek sviestu, cukuru, olas, garšvielas. Visu labi samaisa.

3

Liek ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē. Cep cepeškrāsnī.

4

Gatavu apkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!