Foto: Shutterstock
Omlete ar sēnēm – tik sātīga, ka derēs arī pusdienām.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 gsēnes4 olas4 ĒKsviests2 ĒKpiens1 šķipsnasāls šķipsnamaltie pipari

Sagatavošana

1

Divās ēdamkarotēs sviesta apcep sasmalcinātas sēnes, uzkaisa sāli un piparus, pēc tam atdzesē.

2

Olas sakuļ ar pienu, pievieno apceptas sēnes, lej pannā, kurā izkausētas 2 ēdamkarotes sviesta, un cep omleti, līdz tā gatava.

3

Pasniedz uzreiz. Ja ir vēlēšanās, var pārkaisīt ar zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!