Foto: Privātais arhīvs
Vēlajām brīvdienu brokastīm vienmēr piestāvēs pankūkas. Lai maltīti padarītu interesantāku, pagatavo tās pildītas ar malto gaļu, un tā vietā, lai salocītu, sasien sainītī.
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1.5 glāzesmilti2 olas2 glāzespiens pēc garšascukurs pēc garšassāls eļļa cepšanai200 gmaltā gaļa sīpols ķiploki pēc garšassāls pipari200 gsiers sīpolloki

Sagatavošana

1

Šī ir viena no receptēm, kas piedalās "Tasty.lv" "Brīvdienu brokastu" recepšu konkursā, to iesūtījusi Intra.

2

Pagatavo plāno pankūku mīklu – olas sakuļ, iesijā miltus, cukuru, sāli, un visu samaisa. Pievieno pienu un apmaisa mīklu vēlreiz.

3

Sakarsē pannu, uzlej eļļu un pēc tam pankūku mīklu, lai tā noklātos pa visu pannu. Pankūkas cep, līdz gatavas.

4

Gatavo pildījumu – uz sakarsētas pannas liek malto galu, sagrieztu sīpolu un ķiploku. Visu apcep. Tad pieber sāli un piparus pēc garšas.

5

Sainīšus veido šādi: pankūku vidū liek pildījumu. Uzber sarīvētu sieru.
Pankūkas veido sainīšu formā un aizsien ar zaļo lociņu. Pasniedz siltas ar krējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!