7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3.5 kgcūkgaļas liesums2 kgsīpoli sāls sarkanie maltie pipari melnie maltie pipari100 geļļa100 gvīna etiķis
Sagatavošana
1
Gaļu atbrīvo no cīpslām, sadala pa muskuļšķiedrām, griež pret šķiedru 5 cm garos gabalos un tad pa šķiedrai 3 cm garos gabalos.
2
Sīpolus sagriež paplatos gredzenos. Lielā bļodā liek kārtām gaļu un sīpolus.
3
Labi samaisa, lai parādās sula, tad uzlej sakultu etiķi (vai 3 citronus) ar eļļu (vai sakratītu aizvākotā burkā).
4
Pieliek sāli un piparus, vēlreiz labi izmaisa un noslogotu atstāj uz nakti.
5
Uz iesma sprauž pamīšus ar sīpolu riņķīšiem un cep 10 - 15 cm virs karstām oglēm apmēram 15 - 20 minūtes.
Iesūtīja: nešpetns purniņš
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit